香港東亞織髮 East Asia Hair Weaving

香港自由行-論壇

查看: 1343|回復: 5

女友撻極都唔着?!

中级会员

女友撻極都唔着?!  情感信箱
首先你要知道,女人唔係機械人,禁幾個掣就可以完成指定任務。要撻着佢嘅原因可以好迂迴曲折,例如嗰日你有冇氹得佢稱心滿意,
佢處於生理周期邊個階段,或者你嘅前戲技巧得唔得佢歡心等等。
呢啲就係點解燭光晚餐咁貴夾唔飽仲會有男士心甘情願找數,
因為餐廳嘅氣氛、燈光、進餐鋪排,對女士嚟講係90%有效嘅催情劑。

即使陰道夠濕滑,都唔一定可以達到高潮。潤滑太少,固然產生痛感,

太濕,又可能唔夠磨擦,感覺唔到刺激。難度好高呢?

就你信中講,女友喺你直接刺激敏感部位後就feel到微痛或痕癢,

Miss Sex估,你女友可能屬於比較敏感嘅類型,唔適宜太持續、
太用力、太直接嘅刺激,佢可能比較喜歡婉轉啲嘅前戲,例如愛撫後頸、
下背、臀部、膝蓋到大腿內側,或者只係溫柔嘅腳部按摩。

萬一你真係想入正題,也可以試試隔着內褲或衣物來刺激,

有可能會增添加偷偷摸摸嘅快感。當對方覺得too much時,
就轉做其他較間接溫柔嘅調情方法,例如親吻和同攬腰。

記住,要輕力再輕力,慢啲再慢啲,經驗淺嘅男士,總有太粗魯嘅毛病。

想像撫摸小貓咪嘅力度,而唔係捽藥油咁捽。

當然,Miss Sex唔係你女友心入面條蟲,邊樣對佢最work,

仍要靠你反覆驗證,同佢嘅誠實反映。

祝順順利利!

中级会员

注册会员

老公: 今晚妳再撻極都唔着,就咁樣啦!

中级会员

中级会员

注册会员

就是那段自以為屬於你但又未來到的愛情。溝女路上總會試過「過五關,斬六仗」,

好多時都只係可以掂下手仔。有啲人可以閃電撻著,但有啲人好似撻極都唔著!
早前外國網站《Bold Sky》分析了3個談戀愛喜歡慢慢來的星座,
真係可以話超級難追呀, 仲沉醉係曖昧中嘅大家快啲睇睇你嘅曖昧對象,
究竟係對你冇興趣定仲觀察緊你?

處女座 相對愛情,處女座會較看重工作,如果你希望他們能夠理解你的話,
你應該要讓他們專注事業。他們是工作狂,用工作充實自己。
對於工作狂而言,愛情是「沒效率」的事情;
他們都以高標準去看人,另一方面亦都明白要為愛情預留時間,
因此他們對於戀愛是認真的,不會浪費時間在速食的愛情,不會「玩玩吓」。