香港東亞織髮 East Asia Hair Weaving

香港自由行-論壇

查看: 1329|回復: 3

香港嘅朋友仔福利來了 一大波聯通e神卡優惠來襲

高级会员

準備外出旅遊的香港朋友,最近聯通又推出唔少福利了,新出的CUniq GO e神卡人氣非常高,好多款唔同目的地嘅eSIM可以選擇,仲有唔同使用期限可以選擇,外出旅遊根本唔需要換SIM卡,只要掃碼,就可以付款使用,係咪覺得好方便呢!

對於精打細算一族來講,特別係依然奮鬥係校園一線的朋友仔,買聯通嘅e神卡會更加合適,因為唔使令你嘅荷包有壓力啊!
好似我咁樣,中意旅遊,但又無乜錢,係香港本地玩夠了就想出去睇睇,哪怕係澳門或者台灣。曾經試過係無做到任何網絡更換措施的前提下過去澳門,之後頻繁被短信告知數據扣費,過澳門大三巴轉了一個圈,只不過開佐一陣網絡,數據收費就驚人!好後悔!

香港嘅朋友仔福利來了 一大波聯通e神卡優惠來襲  香港旅游 +Sunset 夕陽

所以,宜家我識得執生了,無論去邊度,如果要跨境上網,肯定會先整好之後再出發,免得到時候又要花冤枉錢。聯通的e神卡就可以滿足我嘅需求啦!比如之前又過澳門買嘅香港及澳門3日上網卡,eSIM類的,網上優惠價$32港幣,三日港澳無限上網,首900MB不限速,全程開通係網站就可以搞掂,可以通過Visa或者銀聯、Alipayhk掃碼付款,比佐錢之後就可以用了,唔需要等,又唔使換卡,下載e神卡成功之後就可以使用啦!係咪好方便?

作為第一次接觸到咁方便嘅ESIM產品,個人唔排除以後會繼續選購,因為假期比較多,可能會四圍玩下,而e神卡的價格優惠,選擇又多,開通方便,想去邊個地方,就係聯通買e神卡就係了,聽講以後卡類選擇仲會更加多,相信好多中意到處去嘅香港朋友,會好鐘意咁嘅產品,可以省錢使用又方便,點解唔試一試呢?

下個月,打算去泰國旅遊,會繼續係聯通買e神卡解決係泰國當地嘅上網問題,對了,差d唔記得講,聯通嘅e神卡係需要指定型號嘅智能手機先可以用的,比如iPhone XS港澳版同埋其他海外版,內地版係唔支持的,所以,係買之前最好自己確認一下型號對不對,免得白費心機!

注册会员

香港嘅朋友仔福利來了 一大波聯通e神卡優惠來襲  香港旅游 +Sunset 夕陽

注册会员

注册会员

4G/3G中國內地365日數據卡
  • 內含365日中國內地及香港共用:8GB數據服務
  • 毋需登記,即買即用
  • 支援數據共享至其他裝置
  • 服務有效期為啟用翌日起計至第365日香港時間23:59

[size=1em]注意:由2019年10月15日起,中國內地365日數據卡面值由$388調整至$238。