香港東亞織髮 East Asia Hair Weaving

香港自由行-論壇

查看: 443|回復: 4

男女廁所都入得,入得唔出得

中级会员

男女廁所都入得,入得唔出得  獅子山下俗語漫談

點指兵兵,點着誰人做大兵,
男女廁所都入得,入得唔出得,出左就變骷髏骨,連呀媽都唔認得。

中级会员

清明時節臭賓賓,路上行人臭到暈;借問廁所何處有,直行轉左再轉右。

今日天氣beautiful,阿媽帶我買apple,識咗兩個girl,生咗兩隻animal ,
阿媽話我乖乖,帶我去行街街,執到兩隻拖鞋,阿sir話要拉,點知跑得快,跑到加拿大,
識咗兩隻歌斯拉,同佢玩啤牌,輸咗唔憤氣,同佢鬥放屁。

.一落樓梯,二樓仆低,三個關斗,四肢殘廢,五個傷口,
六塊膠布,七孔流血,八時入院,九時死亡,十分精彩。

.氹氹轉,菊花園,炒米餅,糯米糍,阿媽帶我睇龍船,
我唔睇,睇雞仔,雞仔大,攞去賣,賣得幾多錢。

中级会员

肥佬肥騰騰,買舊豬肉去拜神,行吓行吓屎忽痕,

中级会员

抵死食雞髀,食完雞髀冇錢畀,俾人踢去油麻地,伊利沙伯唔醫你,阿媽為咗紀念你,
攞條底褲笠住你,阿爸為咗紀念你,攞住支槍隊住你。

.床前開賭檔,疑是十三張,舉頭飆冷汗,低頭輸清光。

積積復積積,唔識就唔識,測驗夠刺激,居然無題識,上堂聽唔識,搗亂多款式,自修一樣識,睬佢都生積。

話比老師知你搽胭脂,胭脂唔夠紅 去打乒乓,乒乓唔夠響 ,
我燒炮仗炮仗唔夠勁 去搵和尚,和尚唔知道 去搵師奶,師奶話我食提子,食完提子痾爛屎,痾完爛屎冇廁紙 ,唯有用手。

One two three four five,呀婆話我乖,帶我去行街,行到半路執隻爛水鞋 ,
呀蛇話要拉,好在走得快,唔係條褲都甩埋。

中级会员

河邊有隻羊,河邊有隻象,河邊有仔馬騮仔,好似你咁樣~~hey。

星期四,玩遊戲,揸把關刀追豆皮,豆皮爬上樹,樹上有個梨,梨裏有粒核,
嚇到豆皮眼突突,返到屋企有條蟲,食包何濟公,唔使五分鐘,就立刻止痛。