香港東亞織髮 East Asia Hair Weaving

香港自由行-論壇

查看: 1056|回復: 4

催化激情!接吻必殺技

高级会员

催化激情!接吻必殺技

催化激情!接吻必殺技  午夜私語 (未滿18歲勿進)

吻不但是定情的象徵,更是維繫戀人、催化激情的重要元素。雖然之前CG!已經有講過少少接吻技巧,不過其實仲有更多戀人之吻必殺技, Be ready to kiss!

準備獻上難忘的吻前,應先好好護理唇部,若有乾硬的死皮,就會令對方好似錫喺鮑魚刷上,絕對係大煞風景!

袪除死皮的唇部磨砂、柔軟雙唇的潤唇膏當然不可缺少,記得喺約會前先塗上潤唇膏,等嘴唇有足夠時間吸收,潤而不黏的吻感就最好­!

高级会员

初階吻技

如果你同佢仍然係約會階段,或者啱啱先開始拍拖,接吻,會係其中一項拍拖嘅重點活動。令人再三回味的吻,係令人越愛越濃的催化劑,唔可以馬虎呀!

‧欲拒還迎
與其來一個激情的法式濕吻,不如施展欲拒還迎嘅魅力。雙手輕撫佢嘅頭髮及頸後位置,接吻時出其不意的將佢嘅頭拉後,令他掂唔到你嘅嘴唇,停頓嗰刻先將頭靠近。佢會愛死你呢個舉動。

‧即興之吻
拖住手逛街時,突然錫他嘅手腕一下;喺擠迫嘅車廂內或升降機內,偷偷快速的輕吻佢條頸;亦可以喺睇戲中途,甚至喺派對中拉佢到暗角來個激烈擁吻,總之喺佢無準備時來個即興之吻,讓激情瀰漫。

‧吻後留戀
佢送你返屋企,goodbye kiss後依依不捨咁摸佢嘅後頸髮邊,輕輕咁錫佢嘅下顎;返到屋企之後,再send一個「催化激情!接吻必殺技  午夜私語 (未滿18歲勿進)」WhatsApp,等佢知道你對於同佢嘅約會感覺良好,而且掛住佢。呢啲行為亦足以令佢成晚掛住你!

高级会员

進階吻技

要感情保質期更長,耐唔耐俾對方新鮮感係其中一項因素,不妨試試以下別具一格的終極吻之必殺技,增添情趣!

‧捉迷藏之吻
將一粒薄荷糖收埋喺口入面,挑戰佢用舌頭搵出來,令法式濕吻更有趣。糖越細粒,難度越高,搵嘅時間越長,錫錫嘅時間都越耐!

‧涼冰之吻
含住冰塊1分鐘然後錫佢,佢熾熱嘅嘴唇同冰感嘅你觸碰時,冷熱交融。除咗冰塊,甜甜嘅雪糕、雪條都係好好嘅「道具」。

‧矇眼之吻
用絲巾或頸巾矇住佢雙眼,輕輕的錫喺佢面頰,然後慢慢的錫喺額上、鼻子上、耳朵上……最後先錫佢個嘴。佢會覺得被矇上雙眼的感覺好神秘同刺激,因為唔知你將會錫佢邊度。

‧蝴蝶之吻
邊個話錫一定要用嘴唇,靠近佢塊面,用眼睫毛輕掃佢嘅面同太陽穴或髮鬢,搔搔癢癢,好似蝴蝶翅膀咁輕觸肌膚。呢種吻好溫柔浪漫,比一般調情更顯親密,有不能言喻的震撼。

高级会员

高级会员