香港東亞織髮 East Asia Hair Weaving

香港自由行-論壇

查看: 1639|回復: 9

營火歌齊齊唱

中级会员

營火歌
紅日西沉, 黑夜來臨, 營火高燒, 曠野裏
你來彈琴, 他們唱歌, 大家一齊共快樂
你唱歌仔, 我講故事, 表演節目花樣多
一同歡呼, 一同遊戲, 今晚歡樂永難忘

營火歌齊齊唱  中西樂器 + 歌曲欣賞

中级会员

老豆亞伯來
老豆亞伯來有一個 doi ,
有一個 doi 嘅老豆亞伯來,
佢哋唔食 佢哋唔訓,
成晚都攪攪震 嚴~ ~肅!

中级会员

猜拳歌
童軍們我地見面行個禮
握握手 猜猜拳
澄尋包 看誰勝
輸了請你跟我走

中级会员

當你知道你好快樂
當你知道你好快樂拍拍手(拍、拍),
當你知道你好快樂拍拍手(拍、拍),
當你知道你好快樂你個貓樣就會表露,
當你知道你好快樂拍拍手(拍、拍)。
(點點頭)(踏踏地)(同歡呼)(做晒佢)

中级会员

叉燒包
Chic 佢埋黎 Chic 佢埋黎, 炒、炒、炒
捧佢埋黎 捧佢埋黎 , 飽、飽、飽,
Chic 佢埋黎炒 捧佢埋佢飽,
Chic 佢埋黎 捧佢埋黎 叉燒包…飽

中级会员

我地香港童軍
我地香港童軍 我地香港童軍
我地香港童軍 個個都精神
一精神二精神三都精神
四精神五精神六都精神
七神精八精神九都精神十足精神囉
十精神九精神八都精神
七精神六精神五都精神
四精神三精神二都精神一定精神囉

中级会员

7-steps
* I can teach you seven steps for you can
go to heaven. x2
First step (left foot)
repeat*
Second step (right foot)
Third step (left knee)
Fourth step (right knee)
Fifth step (left elbow)
Sixth step (right elbow)
Seventh step (whole body)

中级会员

牛腩麵
牛腩麵加 D 辣椒醬
加 D 麻油味更香 味更香
加多 D 啦 加多 D 啦
加多 D 辣椒醬

中级会员

童軍樂
朋友們快來參加童軍
做個良好公民
日行一善 為己為人
童軍們堅守信譽
顯出大無畏的精神 共同努力造福人群,
郊外高山青,海中樂融融,
田園大地到處好露營
朋友們快來參加童軍
做個良好公民
日行一善 為己為人

中级会员

Auld lang syne
Should auld acquaintance be forgot and
never brought to mind?
Should auld acquaintance be forgot and the
days o' auld lang syne?
For auld lang syne, my dear, for auld lang
syne,
We'll tak' a cup o' kindness yet for auld lang
syne.
On mules we find two legs behind, and two
we find before;
We stand behind before we find, what the
two behind be for.
When we're behind the two behind, we find
what these be for;
So stand before the two behind, and behind
the two before.