香港東亞織髮 East Asia Hair Weaving

香港自由行-論壇

查看: 1186|回復: 3

亞洲4G上網卡怎麽購買劃算 CUniq的上網卡便宜吗?

高级会员

而家有好多通信运营商都可以为我地提供比较优质嘅服务,比如CUniq香港網上商城就係一个唔错嘅选择。好多人都问亞洲4G上網卡怎麽購買劃算,其实要解决呢个问题,我哋就可以通过CUniq商城来搵到一个更加好嘅答案。

通常情况下,購買亞洲上網卡嘅朋友一般都係喺几个比较主流嘅地方游玩或者探亲出差,所以CUniq嘅呢一款亞洲上網卡亦都係针对有啲方面需求嘅人士推出嘅产品。商城上面嘅一款亞洲8日上網卡,针对目前亞洲比较热门嘅地区,都有提供对应嘅上網服务。比如,香港,奥门,台湾,新加坡等等,購買呢款上網卡,就可以喺上述嘅啲啲旅游胜地裏面自由上網,喺指定嘅地区裏边仲有无限嘅數據流量可以使用。

除咗上面提及到嘅一啲比较热门嘅,旅游胜地之外,仲有印尼,菲律宾等等地区都可以使用呢一款上網卡,不过因为针对唔同嘅地区上網速度可能会有所影响,所以喺使用嘅时候要注意。比如老撾地区嘅上網速度就只能够使用3G網络,其他地区可以使用4G網络,不过速度一样会受到公平使用數據用量上限嘅限制。

亞洲4G上網卡怎麽購買劃算?除咗上網卡包含嘅功能比较好之外,CUniq香港網上商城上面嘅亞洲上網卡價钱仲比较实惠,想搵到價格更加合理而且服务多嘅上網卡可以通过呢个網站出现。而家呢一款上網卡嘅網上优惠價係90港币,原價138港币,比之前平左唔少,所以,要悭钱嘅朋友可以買呢一款上網卡。

另外提醒一下大家而家係CUniq香港網上商城上面購買呢款上網卡,喺香港工商区免运费嘅,而且本卡係即買即用,可以使用網络共享嘅功能,适用于各种唔同类型嘅手机。

高级会员

亞洲4G上網卡怎麽購買劃算 CUniq的上網卡便宜吗?  香港旅游 +Sunset 夕陽

高级会员

亞洲4G上網卡怎麽購買劃算 CUniq的上網卡便宜吗?  香港旅游 +Sunset 夕陽

高级会员