香港東亞織髮 East Asia Hair Weaving

香港自由行-論壇

查看: 1245|回復: 5

日神卡!就係我要嘅定化旅行計畫

高级会员

作為香港新世代青年,無論衣食住行,我哋都希望可以更加定製化一啲,就算係旅遊,都希望可以有一個個性法,完全可以fit曬自己行程嘅計畫,而日神卡就可以滿足到我嘅要求。

從來都冇諗到原來去唔同嘅地方旅行都可以定製上網計畫。我記得以前,如果要去兩個以上唔同地方旅遊,上網好麻煩,可能要買唔同嘅卡,每次都要重新開通,真係特別麻煩,而且主要係成本又高,又嘥時間,體驗一啲都唔好。

日神卡!就係我要嘅定化旅行計畫  香港旅游專線

但係而家我選擇咗聯通嘅日神卡,旅行上網就變得更加靈活方便!就好似之前我去澳門探一個朋友,留咗3日,買咗澳門嘅3日上網數據組合,洗咗25五蚊港紙,然後,喺澳門出發,同朋友一齊去咗臺灣旅行。喺出發之前我就已經買咗臺灣嘅5日數據組合,一共先至48蚊港紙,仲係用返之前嘅日神卡。因為衹要日神卡仲係喺有限期裏邊,我就可以隨時購買唔同目的地嘅上網數據做方案。到咗臺灣,直接插卡使用,我同朋友都覺得非常之方便。有咗呢一張旅遊上網卡,我仲可以將網絡分享畀朋友,噉樣大家又可以一齊上網,一張卡搞掂身邊朋友嘅上網需求,一份嘅錢兩個人用,真係非常之划算!

早就聽過聯通嘅日神卡可以定制自己嘅旅行計畫,完全按照自己嘅旅行路線走,上網日數同目的地都由自己話事,夠曬彈性。重點係唔使次次出街都要買唔同嘅目的地旅遊卡,使用方法又簡單,而且數據仲可以多地共享,係一款名副其實嘅又經濟又抵用嘅旅遊上網卡。
因為有呢一次嘅體驗,所以決定咗以後如果要去外面旅行嘅話都會買聯通嘅呢一款旅遊卡,一日平均日費先至要12蚊港紙,就睇價位,都值得入手啦!

注册会员

注册会员

注册会员

本地數據服務組合收費 (港幣$)申請取消
1日
FUP 1.5GB#
$18*127*011##127*011#
7日4
FUP 2GB#
$78*127*778##127*778#
30日4
FUP 6GB#
$88*127*709##127*709#
30日4
FUP 24GB + 「歡樂通宵」無限數據17-21
(適用於23:00 - 07:00)
$99*127*006##127*006#
30日4
FUP 5GB#
(免費Wi-Fi服務)
$188*127*719##127*719#
30日
1GB4
$48*127*748##127*748#
30日
2GB4
$78*127*782##127*782#
365日
20GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據14-15
(由2019年4月4日起將調整至30GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據)
$198*127*689##127*689#

注册会员

注册会员