香港東亞織髮 East Asia Hair Weaving

香港自由行-論壇

查看: 819|回復: 3

女友人發姣 搵着我嚟搞!

注册会员

相信男士們身邊都會有唔少女性朋友,而未能發展成為情侶當然有好多原因。
AV業界神仙乙就話,就算唔係男女朋友關係都唔代表冇機會親密接觸,
講緊嘅係日本AV界以女友人發姣為主題嘅作品,
講述女方突然慾火高漲,見到男主角立即要求上床降火,
不過美色在前,相信冇男人會拒絕啦!

注册会员

露營撬牆腳
喺Moodyz推出嘅《彼女之友達耳邊淫話中出誘惑》入面,
石原希望經常同小美形影不離,不過佢其實係有目的,
因為佢一直暗戀小美嘅男友蒼汰。見佢哋去露營,阿妹又跟埋去,
紮好營之後,小美攰到睡着咗,阿妹就趁機姣溝蒼汰,
喺佢耳邊大講挑逗說話,仲話可以上床打真軍兼中出收場,
搞到蒼汰意亂情迷。本來蒼汰驚會嘈醒女友,又覺得有啲內咎,
但見到希望又姣又索,最後都係忍唔住同阿妹砌過你死我活!

注册会员

相逢恨晚
Alice Japan推出嘅《與彼女之友達共度3日間的記錄》,
講述藤波幸里係一位文青系女仔,經常同好姊妹寧寧及其男友正太一齊玩。
其實幸里同正太相處投契,而且大家都芳心暗許
,可惜正太同又肥又醜嘅寧寧拍拖在先,所以兩人都冇再進一步發展。
有一日,寧寧同屋企人去旅行,幸里就趁機去正太屋企住幾日,
起初佢哋都怕怕醜醜,之後幸里主動勾引正太,兩人嘅慾火一發不可收抬,
展開大戰連場,十足新婚夫婦一樣溫馨又激情!

注册会员

什麼是姣?說話高八度?嗲聲嗲氣?裝傻豬?扮呆萌?
以上全部都不是,但只要在前面加上「在異性面前」便是姣!

在異性面前說話高八度、在異性面前嗲聲嗲氣……是的,如果你一直對同性異性大人細路都是這樣的話,這不是姣,是天生性格。但如果每當異性出現才發生變異,這樣的話,便明顯是姣!

不能否認,也無法否認,皆因女性就是天生有鑑定姣婆的能力,大家都是女人嘛,你的一舉一動是造作、吸引異性或是純粹,不用照妖鏡也能看得清楚,絕無誤判!

而正因為你要姣、要明目張膽吸引異性,你便要有心理準備你會乞人憎!這不是妒忌、更不是唔抵得!要姣,哪一個女仔做不到?只是做不出而已。因此看見你在假惺惺撩男仔但又裝作人畜無害時,同性必然會反感!